Paterno (2018)

Filmul Paterno (2018) se axează pe povestea lui Joe Paterno după scandalul de abuz sexual Jerry Sandusky. După ce a devenit antrenorul cu cele mai multe victorii din istoria fotbalului studențesc, moștenirea lui Paterno este pusă sub semnul întrebării și el este obligat să analizeze eșecul instituțional în ceea ce privește victimele. Al Pacino, câștigătorul premiului Academiei Americane, interpretează rolul principal în acest film HBO regizat de Barry Levinson.

Din distribuția Paterno online subtitrat mai fac parte Riley Keough, care este Sara Ganim, jurnalista în vârstă de 23 de ani care a vorbit prima despre cazul Sandusky; Kathy Baker, care este Sue, soția lui Joe; Greg Grunberg și Larry Mitchell, care sunt copiii lui Joe, Scott și Jay ; și Annie Parisse, care o interpretează pe Mary Kay , fiica lui Joe.

Pacino pare să facă cel mai bun rol al său din ultimii ani. Premiera va avea loc în această primăvară, iar Al Pacino îl interpretează pe Joe , cel mai de succes antrenor de fotbal american pentru adolescenți, dar care a căzut în disgrație din cauză că a mușamalizat faptul că Jerry Sandusky, asistentul său, era un pedofil care a abuzat zeci de copii.


Regia: Barry Levinson
Actori: Riley Keough, Al Pacino, Tess Frazer, Annie Parisse, Kathy Baker
An: 2018
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 6.8


Paterno (2018) Online