Past Malice (2018)

Atunci când profesorul arheolog Emma Fielding din Past Malice, este recrutat pentru a ajuta într-o descoperire revoluționară sub Castelul Chandler, ea este cuprinsă într-un alt mister când îi găsește pe colega ei ucisă în criptele de mai jos. Preluând slujba … și făcând legături neliniștite cu blestemul vechi … Emma, studenții ei și agentul FBI, Jim Conner, se află curând în pericol de a fi îngropați împreună cu secretele care umple castelul Chandler. Stele Courtney Thorne Smith și James Tupper.

Este o premiera de filme misterioase dupa ce a fost lansata pe Hallmark Movies and Mysteries in aceasta luna, reteaua fiind premiata saptamana trecuta de cel mai recent Candace Cameron Bure “Mystery Aurora Teagarden”, iar in seara asta, cu debutul “Past Malice” Emma Fielding Mystery “franciza.

Courtney Thorne-Smith joacă rolul de personaj titular in 2018 Past Malice, care este un arheolog dedicat și talentat. Primul film din seria “Site Unseen” a ieșit în urmă cu șase luni în iunie 2017, dar acum este momentul pentru un nou mister.

Lucrând împreună, Conner și Emma descoperă o cameră sigilată în castel, cu o deschidere prin care descoperă cadavrul profesorului Webster. Acum trebuie să-și dea seama cine la omorât și de ce, fără să se pună în pericol. Cu ajutorul câtorva studenți absolvenți, Emma începe să caute indicii despre asasinarea lui Webster și descoperă în curând ceea ce pare a fi un atelier de vrăjitoare care nu mai este folosit.


Regia:
Actori: Courtney Thorne-Smith, James Tupper
An: 2018
Gen: Mister
IMDB: n/a


Past Malice (2018) Online Subtitrat