Passchendaele (2008)

Passchendaele (2008) Film Online Subtitrat


Regia: Paul Gross
Actori: Paul Gross, Caroline Dhavernas, Joe Dinicol
An: 2008
Gen: Drama, Istorice, Romantice
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Passchendaele

Vietile unui veteran de razboi, a iubitei lui si a unui tanar naiv se intersecteaza, intai in Alberta, apoi in Belgia in timpul sangeroasei batalii de la Passchendaele din Primul Razboi Mondial.

“Ultima noapte de dragoste, prima noapte de razboi”. Sau invers, ca nu mai tin bine minte din liceu. Dar ideea care se desprinde e aceeasi in mare. O poveste de dragoste pe fondul primului razboi mondial. Si a iesit un film marfa. Sincer, in ciuda subiectului, filmul e misto! In cateva cuvinte, e povestea unui veteran canadian, care se indragosteste de o infirmiera (cat de clasic!!!). Numai ca fratele aleia, un pustan vai de steaua lui, da numai cu cacaturi in cap, se inroleaza voluntar si pleca in Europa (aia ereau canadieni, repet) pe front. Asa ca veteranul ala saracu, pleaca si el tot acolo, numai ca sa aiba grija de fratele aleia.

Asa, pt ca o iubea, si in modul asta twisted s-a decis el sa arate asta. Si amaindoi astia ajung pe frontul din Belgia, in celebra si sangeroasa batalie de la Passchendaele. Unde ce se intampla va las sa vedeti singuri. FIlmul e facut de canadieni, si cu asta vor sa arate lumii contributia lor la primul razboi mondial. Asa ca fonduri s-au gasit imediat. De fapt s-ar fi putut tot atat de bine numi si ” Paul Gross gives you Passchendale”, pt ca e scris , regizat de Paul Gross care isi aloca tot el si rolul principal. Un fel de Sergiu Nicolaescu canadian. Dar e ok asa cum a iesit, filmul e bun, ma repet, e bine scris, filmat calumea, are si feeling, si filmari de razboi, si dragoste si dramatism.


Trailer Passchendaele