Pasionaţi de yoga – Yoga Hosers (2016)

Pasionaţi de yoga – Yoga Hosers (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Kevin Smith
Actori: Lily-Rose Depp, Harley Quinn Smith, Johnny Depp
An: 2016
Gen: Comedie, Fantezie, Groaza
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pasionaţi de yoga – Yoga Hosers

Surorile Collette sunt două adolescente pasionate de yoga și angajate – după cursuri – ale unui supermaket din Manitoba. Când un spirit malefic se ridică din adâncurile Terrei și le amenință participarea la petrecerea de absolvire, cele două fac echipă cu un legendar vânător de răufăcători, interpretat de Depp.

Colleen Collette si Colleen McKenzie au 15 ani si jumatate si sunt cele mai bune prietene din lume. Sunt pasionate de Yoga si locuiesc in Winnipeg. Merg la scoala impreuna, frecventeaza aceleasi locuri, au acelasi anturaj si lucreaza in acelasi loc dupa incheierea cursurilor. Cand doi baieti mai mari decat ele le invita intr-o seara in oras, cele doua Colleen sunt decise sa nu rateze aceasta ocazie – chiar daca un spirit malefic vine sa le puna bete in roate. Vor reusi sa faca fata acestui spirit?

Da, scenaristul / regizorul Kevin Smith, a urmat ultra-TUSK bizar cu un film, chiar străin, care nu este aproape la fel de creativ. Știi, am avut o mare oportunitate de a vedea Smith în persoană, în timpul uneia dintre “conversații” sale și el e un tip grozav și distractiv. Vreau să spun, te admir Trebuie omul pentru ceea ce a realizat în cariera sa și în timpul chat-ul a vorbit despre oameni se întreabă el și că el va face tipul de filme pe care le vrea. I într-adevăr, cu adevărat și 100% respect pe care și eu admir orice cineast care vrea să riște și să facă lucruri ciudate.


Trailer Pasionaţi de yoga – Yoga Hosers