Pasagerul 57 – Passenger 57 (1992)

Pasagerul 57 – Passenger 57 (1992) Film Online Subtitrat


Regia: Kevin Hooks
Actori: Wesley Snipes, Bruce Payne, Tom Sizemore
An: 1992
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pasagerul 57 – Passenger 57

Tensiune la inaltime in acest film al carui subiect urmareste un joc periculos de-a soarecele. Si pisica intre un terorist si un expert in actiuni antiteroriste.

Wesley Snipes joaca rolul expertului in securitate John Cutter, proaspat demisionat din functie. Lui nici nu-i trece prin cap ca, urcand in avionul spre Los Angeles. Va zbura alaturi de un terorist disperat, care datorita mintii sale diabolice a reusit sa scape de nenumarate ori din mainile urmaritorilor. John Cutter nu este dispus insa sa lase de aceasta data lucrurile la voia maniacului terorist.

“Pasager 57” este unul dintre multele filme care au urmat în urma filmului de acțiune care a inventat re a genului, 1988 a lui “Die Hard”, cu Bruce Willis, în plumb. Cand am vazut prima P57, închiriat pe video la mijlocul anilor nouăzeci. Nu mă așteptam la o re-rula lui Die Hard, dar am fost placut surprins de cât de plăcut un film de acțiune a fost.

Wesley Snipes si Bruce Payne scânteie bine de pe unul pe altul ca eroul tulburat și ticălos psihopat. Ele sunt date de sprijin competente de restul distribuției. Cu toate că una dintre plângerile mele mici, este modul în care au utilizat sub ceilalți actori sunt. Acestea fiind spuse, Ernie Lively face un viraj frumos ca șeful poliției locale și Robert Hooks (tatăl regizorului Kevin Hooks), este bun ca un agent FBI.

În esență, pasager 57 este un film solid pic de acțiune, care este bine ritm și are destule personaje interesante și scene de acțiune bune pentru a vă menține dreptul interesat până la final. Povestea este, probabil, un pic mai subțire și script-ul ar putea fi folosit un pic mai mare profunzime pentru a dezvolta personajele, dar este foarte plăcut totuși.


Trailer Pasagerul 57 – Passenger 57