Pasager in trenul terorii – The Commuter (2018)


In acest thriller Pasager in trenul terorii – The Commuter online subtitrat plin de adrenalina Liam Neeson este Michael, un agent de vanzari care; pe drumul zilnic spre casa cu trenul, este abordat de un strain misterios; pentru a dezvalui identitatea unui pasager ascuns in acel tren pana ce vor ajunge la ultima statie.

Fortat sa solutioneze contracronometru un puzzle mortal, Michael va descoperi un plan criminal; si se va trezi prins fara voie intr-o conspiratie cu miza criminala, atat pentru el, cat si pentru ceilalti pasageri din tren.

In primul sfert al filmului, actiunea e inlocuita cu deductiile detectivistice. Intrebarea esentiala, care ii tine pe spectatori in tensiune este: cine e persoana pe care sexagenarul Michael McCauley, personajul lui Liam trebuie sa o gaseasca si daca o va face in timp util, fara victime colaterale.

Pus in situatia de a dezlega o enigma, interpretarea lui Liam Neeson imbina nesiguranta omului dezvatat de meserie cu obisnuinta de a face deductii, ca pe vremea in care era politist.

Pasager in trenul terorii - The Commuter (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Jaume Collet-Serra
Actori: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Mister, Thriller
IMDB: 6.3


The Commuter (2018) Online Subtitrat


Trailer The Commuter (2018)


Review

Datorită seriei Taken a devenit un nume cu greutate în categoria producţiilor de acţiune, iar Hollywood-ul a exploatat această combinaţie de succes şi l-a distribuit pe Liam Neeson şi în alte titluri ale genului. La nici o săptămână după ce a fost anunţat noul film de acţiune ce a intrat în orarul de lucru al actorului, The Revenant, iată că, scrie Deadline.com, acesta a devenit protagonistul unei alte aventuri cinematografice pline de suspans, thriller-ul The Commuter.

Începerea producţiei a fost deja stabilită. Se va filma din primăvara anului viitor, în New York, iar de scenariu se vor ocupa Byron Willinger şi Phil de Blasi. Neeson va intra în pielea unui om de afaceri care, în drumul său spre casă, se trezeşte blocat într-o conspiraţie criminală.

De realizarea lui The Commuter se vor ocupa The Picture Company şi SudioCanal, ce l-au îndreptat pe Neeson şi spre Unknown şi Non-Stop.

Între timp, franciza Taken a depăşit graniţele marelui eran. NBC o va transforma într-un serial ce va servi ca prequel al filmelor. Neeson nu va fi însă implicat în proiect.


PortalulTauTV.com
Pasager in trenul terorii - The Commuter (2018) Online Subtitrat in Romana

The Commuter (2018)

Notă film - PortalulTauTV.net:
4