Partener de ocazie – The Hard Way (1991)


Partener de ocazie – The Hard Way (1991) film online subtitrat

Regia: John Badham
Actori: Michael J. Fox, James Howard Woods, Annabella Sciorra
Anul: 1991
Gen: Actiune, Comedie, Crima
Durata: 111 minute
IMDB: 6.3

<3HmkdL6TD4k/The.hard.way.1991.bdrip.x264.ac3.rosubbed-playsd-1.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Nu este nimic remarcabil despre “Partener de ocazie”, cu excepția energie comic, dar energia acestui film este totul, amintindu-mi de spiritualul, fiert tare comediile screwball din anii 1940, pe vremea când au asumat publicul a știut pentru a asculta rapid. Trebuie să asculți foarte repede în timpul acest film, dar ceea ce veți obține este o earful de James Woods în plină floare, și Michael J. Fox, astfel Hyper el ventilează.

Woods joacă un fel de rol în cazul în care, în cazul în care nu ar fi fost în stare să-l angajeze, ei ar fi trebuit să închidă film. Cine altcineva ar putea juca acest rapid-foc, furios, violent, spurcat, nesigure, mascate și minciuna, dar canalie adorabil? El este cel mai dur politist din New York, un fel care berbeci mașina de poliție în spatele unui camion, pentru că e târziu pentru o întâlnire. Am văzut unele filme James Woods nu am bucura, dar este greu să-și amintească – numele câteva alți actori ai da mai mult de o garanție că nu veți fi plictisit și va fi, eventual, electrificată.

De data aceasta el joacă John Moss, detectiv la omucideri pe urmele a Crasher Partidului (Stephen Lang), un criminal în masă, care este specializata in fotografierea victimelor sale în mijlocul discoteci, de obicei, după ce a invitat la poliție pentru a participa. Moss prinde aproape Crasher ca deschide filmul Partener de ocazie – e un scenă Woods tipic care la agățat pe ușa unui camion viteză, în timp ce Crasher este la volan – dar după ce a fost aproape ucis, comandantul său l ia de pe caz.