Pariul – Trading Places (1983)

Pariul – Trading Places (1983) Film Online Subtitrat


Regia: John Landis
Actori: Dan Aykroyd, Eddie Murphy, Denholm Elliott, Don Ameche, Ralph Bellamy, Maurice Woods
Anul: 1983
Gen: Comedie
Durata: 116 minute
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pariul – Trading Places

Billy Ray Valentine (Eddie Murphy) este un neinsemnat smecheras de cartier, iar Louis Winthorpe al III-lea (Dan Aykroyd) bogatul director de la Duke Brothers, o firma de pe Wall Street. Distractia incepe cand bogatii, dar hraparetii frati Duke (Don Ameche si Ralph Bellamy) pun pariu ca ratatul Valentine ar fi devenit un om de succes, ca ingamfatul Winthorpe, daca circumstantele ar fi fost inversate. Fratii Duke au destui bani sa faca acest lucru posibil, dar cand Valentine si Winthorpe devin parteneri, cei doi frati capata mai mult decat plata unui pariu!

Simplu si bun. Zambaretul Eddie Murphy ajunge dintr-un bisnitar om al strazii sa dea nas in nas cu niste bogati care fac pe seama lui un pariu. De aici incepe toata delicioasa actiune.
Ma mir ca nu la vazut inca nimeni de pe aici. Il recomand cu caldura sa fie vazut de Craciun 😀

Edited: ciudat fapt cum de toti din aceasta lista de comenturi, care au spus lucruri pozitive despre film, au primit 3-4 thumbs down iar doar Vegetarian a primit 0 si culmea 3 thumbs up ! Dubios nevoie mare.

Este o comedie clasica care mi-a placut foarte mult si aici ma refer la scenariu si la actorii care au jucat iar rolul lui Eddie Murphy este probabil cel mai bun din toate filmele vazute cu el .Acest film este si unul educativ pe final iar daca va plac filmele despre business atunci acest film va este indicat plus ca este amuzant si nu te plictiseste.Ofer nota 8 acestui film pe care il recomand.


Trailer Pariul – Trading Places

https://www.youtube.com/watch?v=ZjDbJQKDXCY