Pari (2018)

Pari este un film de groază supranatural în care un bărbat încearcă să ajute o femeie pe nume Ruksana, o victimă a abuzului, pe care a găsit-o înlănțuită într-o colibă.

Acesta este un film de groază Pari online subtitrat absolut uimitor; care; din fericire; nu include nici un fel de speriat inutil. Mulți critici și publici urăsc acest film și acest lucru poate fi înțeles deoarece acest film nu este pentru mase. O să-i urăsc sau o iubiți cu adevărat.

Când Arnab îl găsește pe Ruhsana înlănțuită într-o casă abandonată; decide să o ia sub aripile ei și o învață cum să se comporte ca un om. Motivele lui Arnab și trecutul lui Rukhsana sunt explorate cu răceală în film.

Cadrele verzi și albastre sunt înfricoșătoare și admirabile. O scenă de groază care implică căști trebuie să fie cea mai memorabilă scenă din istoria filmelor de groază. Performanțele de la toate distribuțiile sunt excepțional de bune. Urmăriți-l pe filme indiene online Pari dacă sunteți obosit de toate filmele groaznice și neintenționate de groază ale bollywood-ului și doriți să căutați ceva nou și proaspăt.


Regia: Prosit Roy
Actori: Parambrata Chatterjee, Dibyendu Bhattacharya, Ritabhari Chakraborty
An: Filme Online 2018
Gen: Indiene, Groaza, Mister
IMDB: 6.9


Pari (2018) Online Subtitrat