Parcul groazei – Hell Fest (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Un criminal mascat din filmul Parcul groazei – Hell Fest online subtitrat, transforma un parc de distractii cu tematica horror in propriul teren de joaca. Vanand un grup de prieteni si facandu-i pe ceilalti vizitatori sa creada ca teroarea lor face parte din spectacol.

Reusita scenaristilor consta in a se folosi de contextul parcului de groaza pentru a recurge la quiproquo. Cine de sub masca este criminalul in serie si cine este doar un angajat costumat al parcului de distractii? De altfel, uniforma angajatilor de la „Trenuletul groazei” prevede o masca identica celei folosite de criminal. Confuzia va aduce teroare printre adolescenti si neputinta in randul fortelor de ordine.

Celor sase scenaristi care au lucrat la film Parcul groazei – Hell Fest online subtitrat le-a mai nimerit si un moment de umor negru cu o ghilotina care nu merge bine. Victimele sunt tineri de vreo 20 si un pic de ani (studenti cu comportament de adolescenti); iubitori de divertisment creepy din parcul de distractie titular. Fetele au acelasi pattern comportamental – il confrunta pe tipul mare, fioros, cu masca. Nimic din datele acestor personaje schematice si cliseistice nu invita la compasiunea spectatorilor pentru destinul lor.


Regia: Gregory Plotkin
Actori: Bex Taylor-Klaus, Reign Edwards, Amy Forsyth
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza
IMDB: 5.5


Hell Fest (2018) Online Subtitrat


Trailer


PortalulTauTV.com
Parcul groazei - Hell Fest (2018) Online Subtitrat in Romana

Hell Fest (2018)

Editor's Rating:
4