Paradox (2017)

Paradox (2017) Film Online Subtitrat


Titlu original: Sha po lang taam long
Regia: Wilson Yip
Actori: Louis Koo, Yue Wu, Tony Jaa
An: 2017
Gen: Actiune
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Paradox

Vă mulțumim Wilson Yep pentru a face această fază avansată a modelului de film din Hong Kong pentru toți fanii!

Este o strategie de extindere a bazei de filmare Hong Kong din afara Chinei. China continentală este doar o parte a colaboratorului pentru blockbusteri chinezi, care au loc în principal în continent, cu vedetele de film din Hong Kong.

Dimpotrivă, cel mai bun regizor din Hong Kong-ul contemporan, Wilson Yep a obținut cu succes cel mai sensibil, mai bine implicat emoțional film HK cu Thailanda!

Structura povestirii este o tragedie și o reală poveste de groază că victima aleatorie a traficului de ființe umane se întâmplă în mod grav în Asia de Sud-Est de astăzi. Povestea este o tragedie a lăcomiei capitaliste și a violenței brutale dintre bine și rău.

Audiențele sunt pe deplin de acord cu protagonistul poliției HK, Lee Chung-Chi, care caută fiica sa pierdută Wing-Chi din Thailanda. Principalul conflict provine de pe piața neagră a traficului de ființe umane, care este condusă de Sacha, care vrea să vândă inima lui Wing-Chi unui politician atacat de inima.

Partenerii lui Lee sunt toți colegii buni, ofițerii HK din Thailanda Tsui Kit și ofițerul din Thailanda Tak, care sunt implicați în răzbunarea lui, iar Tak este de asemenea bine exprimat de actorul local. Calitatea Kung Fu este la fel de profesionistă ca și Hong Kong Kung-fu.

Wilson Yep înțelege că exprimarea cinematografică se face prin răspunsuri emoționale la evenimentele tragice și la rezultatele acțiunilor. Unii auditori nu pot suporta profunzimea și negativitatea expresiilor emoționale în timpul răzbunării pentru moartea fiicei sale.