Paradox (2016)

Paradox (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Michael Hurst
Actori: Zoë Bell, Malik Yoba, Adam Huss
An: 2016
Genuri: Actiune, Drama
IMDB: 4.6
Durata: 90 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Trailer Paradox (2016)

Sinopsis film Paradox (2016)

In filmul Paradox, un grup tanar de fizicieni lucreaza la un proiect secret ce ii poate ajuta sa mearga prin timp. Primul lor test a fost pentru o diferenta de 1 ora cu un coleg de al lor.

Review film Paradox (2016)

În urma unui răgaz apropiat deceniu lung regizoral (Pumpkinhead 4) și un cuplu de ani trudeau în jurul valorii de televiziune (Femme Fatales), scenaristul / regizorul Michael Hurst, în cele din urmă de hamei din nou în șa pentru a ne aduce PARADOX, un film care are o premisă foarte admirabil că, din păcate, , la fel ca cele mai multe fire de călătorie de timp realizate pe un buget minuscul, lipsit de execuție convingătoare și în cele din urmă se ridică la puțin mai mult decât un creier de codare blunderbuss lipsit de sens,. Filmul vrea dintr-o dată să fie un condus FX SF thriller, o numărătoare inversă ceas de timp real de acțiune comun, un roman sau film polițist Slasher, iar în cele din urmă, a mano y mano Zoe Bell lupta cu flick. Părți din fiecare lucrare în spoturi, elementul de mister crimă în special, dar împreună aspectele diferite nu se congeleze destul ca un întreg satisfăcător. O rușine, ca noțiunea de Slasher film de călătorie în timp într-adevăr face apel pe pagina. Dar, după cum știm cu toții, cu bucla multa munca temporala aduce mereu despre un PARADOXUL neplauzibil spus!

Proiectul 880 este numele unui program de top secret condus de o gașcă de oameni de știință independenți. Nu există legături guvernamentale. De fapt, NSA putatively disprețuiește ceea ce fac. Echipajului, condus de Jim (Adam Huss) și Gale (Zoe Bell), s-au creat cu succes o mare mașină de călătorie în timp, care seamănă cu un fel de altar nunta electric … circular, stâlpi, luminat stroboscopic. Auzind de acest lucru, un om de știință puternic pe nume Dr. Landau (Malik Yoba) este adus pentru a testa viabilitatea mașinii și să informeze echipajul cu privire la modul de a proceda. Dar aici e dilema. Atunci când Jim trimite o singură oră, în viitor, el găsește toată lumea în laborator gorily expediate. Mai rău încă, un feed CC dezvaluie un ucigaș la sediul – împodobit aproape identic cu criminalul în MY BLOODY VALENTINE, veșmânt negru, masca de gaze, etc – skulking în jurul cu cuțit mare de vânătoare. Deci, așa cum singura linie de recurs, Jim călătorește înapoi în timp de o oră pentru a avertiza colegii săi că, în 60 de Colegii minute de timp, vor fi cu toții morți ca doornails. Apoi devine un scenariu care ticaie-ceas de a încerca să vet și suss care dintre echipajul este criminalul, de ce ei fac acest lucru, casând Motherf * cker pentru totdeauna.