Pantera Roz Contraataca – The Pink Panther Strikes Again (1976)

Pantera Roz Contraataca – The Pink Panther Strikes Again (1976) Film Online Subtitrat


Regia: Blake Edwards
Actori: Peter Sellers, Herbert Lom, Lesley-Anne Down
An: 1976
Gen: Comedie, Crima
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pantera Roz Contraataca – The Pink Panther Strikes Again

Acesta a fost cel de-al patrulea film din franciza Pink Panther și, în ciuda titlului, diamantul titular, care a fost omologul originalului și Întoarcerea … nu are nimic de-a face cu această intrare. Până acum, Pink Panther nu a vrut să însemne nimic de dragul unei comedii, ci a lumii inspectorului Clouseau minunat de ineficient și a unui brand vibrant de hârtie de ecran din ultima zi.

Unul dintre cele mai stralucitoare elemente ale imaginilor anterioare a fost relația lui Clouseau cu Dreyfuss din ce în ce mai dementoasă. Pentru ca Pantherul roz se lovește din nou, această relație devine premisa centrală a întregului film. Ca atare, domeniul de aplicare este acolo pentru comedie mai mult sau mai puțin continuă. Cu foarte puține lucruri de al complica. În afară de faptul că este vorba despre un spion al lui James Bond. Dreyfuss preluând rolul de ticălos excentric. Aceasta, la rândul său, permite unele gaguri de acțiune pe scară largă. Care amintesc de escapadele mai sălbatice ale comicurilor tăcute Buster Keaton și Harold Lloyd. Petrecerea lui Peter Sellers, dublu Joe Dunne, a primit o mulțime de lucruri aici.

Acest lucru permite, de asemenea, o mai mare parte a fi luate în scenă de benzi desenate de regizorul Blake Edwards. Un Shot in the Dark a fost aproape toate vânzătorii, și asta a fost foarte bun în calea lui, dar pentru Strikes Again. Intr-adevăr, ne vedem să vedem cu nerăbdare creațiile comice ale lui Edwards și oarecum suprarealiste. De la lupta perfectă. Cato și Dreyfuss la încercările ciudate ale lui Clouseau de a intra în castelul lui Dreyfuss. Dar Edwards mai are încă o cale cu confecționarea comediei mai mici.