Pantera neagra – Black Panther (2018)

Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, Pantera neagra – Black Panther online subtitrat va face trecerea pe marele ecran in 2018. Pe numele sau T’Challa, supereroul s-a nascut in Wakanda. O tara africana ascunsa lumii intregi pentru ca marile corporatii sa nu-i exploateze vibraniumul, un pretios metal descoperit intr-un meteorit.

Mostenitor al tronului, T’Challa va trebui sa plece din Wakanda cand tatal sau este ucis. Tanarul isi va folosi inteligenta, agilitatea si viteza iesite din comun pentru a deveni unul dintre cei mai luminosi supereroi Marvel din toate timpurile; visand in acelasi timp incontinuu la o reintoarcere in tara de bastina.

Surse au confirmat la carma lui Pantera neagra – Black Panther online subtitrat pe Ryan Coogler; cineastul care s-a ocupat si de regia primului film si care a acceptat fara probleme sa se ocupe si de continuare. Tot Coogler se va ocupa si de scenariul peliculei Marvel, pe care va trebui sa il livreze in prima parte a lui 2019; pentru ca productia filmului sa inceapa spre finalul anului viitor – cel mai tarziu inceputul lui 2020. Marvel urmeaza sa anunte filmul in calendarul lansarilor sale, din care titlul cel mai indepartat confirmat pana acum (cu data de lansare stabilita – 5 iulie 2019) este Spider-Man: Far From Home.

Pantera neagra - Black Panther (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Ryan Coogler
Actori: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman
An: 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 7.3


Black Panther (2018) Online Subtitrat


Sequel-ul lui Black Panther

Surse ale TheHollywoodReporter l-au confirmat la cârma lui Black Panther 2 pe Ryan Coogler, cineastul care s-a ocupat și de regia primului film și care a acceptat fără probleme să se ocupe și de continuare.

Tot Coogler se va ocupa și de scenariul peliculei Marvel, pe care va trebui să îl livreze în prima parte a lui 2019, pentru ca producția filmului să înceapă spre finalul anului viitor – cel mai târziu începutul lui 2020.

Marvel urmează să anunțe filmul în calendarul lansărilor sale, din care titlul cel mai îndepărtat confirmat până acum (cu dată de lansare stabilită – 5 iulie 2019) este Spider-Man: Far From Home.

Avengers 4 se va lansa pe 3 mai, iar Captain Marvel pe 8 martie, anul viitor, însă pentru 2020, deși studiul a anunțat trei filme, titlurile acestora nu au fost meționate (Guardians of the Galaxy 3 ar fi trebuit să fie unul dintre ele, însă producția acestuia este incertă de la plecarea lui James Gunn).

Primul film Black Panther s-a lansat în luna februarie și a strâns 1,3 miliarde de dolari la box office-ul internațional. De atunci, fanii au fost nerăbdători să afle detalii despre continuare, însă Marvel nu și-a dorit să ajungă la public niciunul dintre planurile sale legate de sequel.