Până la marginea lumii – Rim of the World (2019)


In filmul Până la marginea lumii – Rim of the World (2019) online subtitrat de la Netflix, aflați în tabăra de vară atunci când extratereștrii atacă planeta, patru adolescenți care nu au nimic în comun pornesc într-o misiune periculoasă de salvare a lumii.

Acest SF ar putea fi trăsnaia simpatică a lunii mai. Vedem ce se întâmplă atunci când o tabără de vară este atacată de extratereştri, iar patru adolescenţi neadaptaţi sunt gata de orice pentru a se salva şi în acelaşi timp pentru a-i învinge pe invadatori. Regizor este McG (Charlie’s Angels, Terminator Salvation), iar printre actori se numără King Bach (pe numele său real Andrew B. Bachelor), cel mai popular membru al comunităţii acum defuncte Vine.

Rim of the World (2019) Online


Regia: McG
Actori: Lynn Collins, Annabeth Gish, Michael Beach
An: Filme Online 2019
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 5.1


Rim of the World (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Rim of the World (2019)

Rim of the World este numele unui tabără de aventuri în care au ajuns patru persoane de 13 ani care au toate problemele lor. Alex (Jack Gore) este un tocilar de știință care se teme de tot, în special de înălțimi. Tatăl său a fost ucis recent, iar mama lui încearcă să-l facă să se plimbe cu bicicleta, să se plimbe pe zipline și să facă prieteni cu alți copii. ZhenZhen (Miya Cech) este un orfan fără teamă și filozofie, care nu are pe nimeni în lume.

Darius (Benjamin Flores Jr.) este un copil bogat și egoist bogat, a cărui familie se află și în turbulențe. Cei trei se găsesc unul pe celălalt în pădure atunci când se declanșează un atac aparent străin pe pământ. Abandonați de consilieri, cei trei se gândesc la următoarea mișcare, în timp ce luptătorii cu jetoane explodează deasupra capului, iar monștrii cu șase brațe și super-rezistență încearcă să-i omoare și, eventual, să-i mănânce.

Se întâlnesc cu Gabriel (Alessio Scalzotto), care are și probleme personale și un secret. Împreună, ei evită monștrii și întâlnesc o capsulă spațială de la stația spațială americană, care conține major Collins (Lynn Collins), un astronaut bătut care sa întors pe pământ cu o “cheie” care va debloca programul de apărare prin satelit Excalibur și va învinge pe străini . Îi cere pe copii să obțină cheia la laboratorul de propulsie Jet din Pasadena, astfel încât să poată anihila mănăstirea extraterestră care a condus războiul din spațiu. Copiii apucă cheia și călătoria lor spre JPL este plină de pericole și violență.


Până la marginea lumii - Rim of the World (2019)
Până la marginea lumii - Rim of the World (2019) Online Subtitrat in Romana

In filmul Până la marginea lumii - Rim of the World (2019) online subtitrat de la Netflix, aflați în tabăra de vară atunci când extratereștrii atacă planet

Notă film - PortalulTauTV.net:
4