Paltan (2018)

Film indian Paltan online subtitrat este bazat pe razboiul din India-China din 1962 cunoscut sub numele de razboiul Indo-Sino. Paltan spune povestea unui conflict militar intre India si China in 1967. Acesta este un moment in care statul Sikkim nu face parte din India. China doreste sa o captureze din motive strategice, dar datorita presiunii internationale, ei nu pot face publice intentiile lor.

Cu toate acestea, la granita Nathu La la Sikkim, ei continua sa se angajeze intr-o lupta minora pentru a speria fortele indiene care stau acolo dupa ce regele Sikkim le-a acordat permisiunea. Generalul Sagat Singh (Jackie Shroff) il numeste pe Lt. Col. Rai Singh Yadav (Arjun Rampal) ca responsabil pentru Nathu La.

Rai a urmat cursuri de formare la Londra si este bine pregatit pentru tactici chinezesti. Unii dintre ofiterii aflati sub el la Nathu La este Major Bishen Singh (Sonu Sood), Capitanul Prithvi Singh Dagar (Gurmeet Choudhary); Major Harbhajan Singh (Harshvardhan Rane), Atar Singh (Luv Sinha); Hawaldar Lakshmi Chand Chaudhary) etc. Frustrati de hartuirea constanta a chinezilor, Rai recomanda stabilirea unui gard permanent impartind frontiera indiana si chineza.


Regia: J.P. Dutta
Actori: Jackie Shroff, Arjun Rampal, Sonu Sood
An: 2018
Gen: Actiune, Drama, Indiene, Istorice
IMDB: 5.8


Paltan (2018) Online