Palm Trees in the Snow (2015)

Palm Trees in the Snow (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: Palmeras en la nieve
Gen: Drama, Romantice
Scenariu: Sergio G. Sánchez, Luz Gabás
IMDB: 6.8
Regizor(i): Fernando González Molina
Actori: Mario Casas, Adriana Ugarte, Macarena García

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Filmul Palm Trees in the Snow il urmareste pe Kilian un tânăr care nu a părăsit niciodată munții din Huesca. In 1953, el se va deplasa spre insula exotica a lui Fernando Poo pentru a lucra într-un câmp de boabe de cacao, alături de tatăl și fratele său. Timp de 20 de ani, în această insulă, el va întreprinde o călătorie spre maturitate și cunoaștere, dar va trebui, de asemenea, să suporte durere și pierdere.

Un memento că cinematografia spaniolă poate picta în continuare pe o pânză mare, Palm Copaci în zăpadă este cea mai bună lovitură de cuțit din Spania încă la un out de stil Africa colonial / imperial romantism. Dar plăcerile acestei drame rangy sunt în mare parte cele ale pastișă, cu domiciliul în efecte vizuale sale adesea spectaculoase și un set de piese de bine-artizanale, mai degrabă decât în ​​povestea sa de-care acoperă generație, care a fost în mod evident calculat pentru a manipula emoțiile, dar rareori face acest lucru în orice mod semnificativ. Având în vedere faptul că istoria Spaniei coloniale a fost abordată abia pe film, aceasta reprezintă ceva dintr-o oportunitate ratată. Nici unul dintre care va conta foarte mult de plantat copac, care au vazut mai mult de două milioane de admitere și de numărare, deoarece arcul său de la sfârșitul lunii decembrie.

O parte din lipsa de caracter distinctiv al filmului ar putea fi pentru că regizorul, Fernando Gonzalez Molina, a tras anterior doar comedii bland, comercial-condus. Nu există nici o dovadă că el anterior poate stârni emoții profunde, iar slick, dar Trees superficiale rareori face acest lucru.

Palm Trees in the Snow este bazat pe romanul best-seller de Luz Gabas, filmul este setat în mare parte pe insula Fernando Poo (numit acum Bioko), pe parcursul anilor în declin de colonizarea ei de către spanioli. Cea mai mare parte livrate prin intermediul flashback, urmeaza descoperirea de tineri, Clarence idealist (Adriana Ugarte) a unui fragment dintr-o scrisoare veche care arată că îmbătrânirea ei, unchiul addled Killian (Celso Bugallo) a fost secret bani pentru expedierea unei familii de insulă. In ciuda sfatul mamei sale, Julia mai în vârstă (Petra Martinez) să nu meargă, Clarence se transformă în tropice și în adevăratul stil postcoloniale, ea va afla că ceea ce se petrece sub suprafața aparent benigne este de fapt destul de oribil.