Palm Springs (2020)

Nyles (Andy Samberg) din filmul Palm Springs (2020) online subtitrat s-a trezit în fiecare dimineață blocat într-o buclă de timp, de mai mult timp, ani, poate zeci de ani. În ziua în care este sortit să retrăiască la nesfârșit ziua, el și iubita lui se îndreaptă spre o nuntă din Palm Springs, unde, din istorie amară și repetitivă, îi cunoaște pe toți. Spre deosebire de personajul principal din filmul similar Groundhog Day, el pare capabil să facă unele variații majore în timpul zilei.

Dar dacă se face de ras, insultă oamenii, este torturat, este rănit mortal de săgeți sau chiar se omoară, se va trezi din nou în patul său, sortit să retrăiască în aceeași zi. Zilele în sine se simt ca extrase din filmul Bridesmaids și The Hangover, întrucât Nyles rămâne destul de beat, încetează să aibă grijă dacă prietena lui îl înșală, face sex fără discriminare cu femei și bărbați, se drogheaza și, în general, provoacă nebunie fără consecințe durabile pentru nimeni.

Asta până când o trage pe sora alcoolică a mirelui Sarah (Cristin Milioti) în peștera deșertului întâmplător din care vine blestemul buclelor spațiu-timp. Pe măsură ce sentimentele lor din filmul Palm Springs (2020) se dezvoltă, Nyles vrea să rămână în pas cu Sarah pentru totdeauna, dar Sarah devine disperată să găsească ieșirea înapoi în timp liniar. Cum vor face ca totul să funcționeze?


Regia: Max Barbakow
Actori: Andy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons
An: 2020
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 7.5


Palm Springs (2020) Online Subtitrat


Trailer