Pakeezah (1972)

Pakeezah (1972) Film Online Subtitrat


Regia: Kamal Amrohi
Actori: Ashok Kumar, Meena Kumari, Raaj Kumar
An: 1972
Gen: Indiene, Drama, Muzicale, Romantice
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pakeezah

În cele din urmă – am ajuns în sfârșit rotund să-l și au reușit să vadă o copie “curat” de Pakeezah! Până în prezent am avut doar o versiune mutilate sacadat neomogen off Dubai TV înregistrat cândva în anii ’90. Cu subtitrare în limba engleză excentrice, acoperire cu ecran lat amețitor și o culoare de fluid. Cu o minte proprie. După ce a gândit lumea o astfel de săraci (și scurt) copie mi se pare decent a fost bine în valoare de așteptați și plin de 140 de minute. Chiar mai mult de plăcere decât am crezut că este posibil.

Acest lucru a fost minunat filmul Meena Kumari de la început până la sfârșit. Si cred că a fost planificat de ei din 1958, în cele din urmă a realiza acest lucru în 1971. Ce păcat a fost că alcoolismul cronic în cele din urmă a ucis în curând după aceea și, de fapt, că ea era prea bolnav pentru a efectua. In unele dintre scenele din Pakeezah, necesitând un dublu corp. În unele scene tulpina arată cu siguranță în fața ei.

Povestea Puritate versus Adversitatea I pot trata doar ca ficțiune care nu are experiență de nimic de la distanță de aproape de ea, dar eu sunt conduși să înțeleagă că acesta descrie cu fidelitate o lume acum plecat, care trebuie să fi fost obișnuit la un moment dat în India. Este un film spumant și colorat, cu un mesaj simplu epic neobosit, o tragedie romantica intensa, care este oarecum simultan Feelgood prea.

Dar pentru mine este muzica inegalabil de aur de Ghulam Mohammed cântat de incomparabilul Lata Mangeshkar – în special thare Rahiyo – și partea în derularea poveștii, care face ca acest film atât de remarcabil.