Paint It Black (2016)

Paint It Black (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Amber Tamblyn
Actori: Alia Shawkat, Alfred Molina, Janet McTeer
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.2


Se lucreaza la subtitrare!

<7TERnwtzITk/Paint.It.Bl" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Paint It Black

Am intrat în acest film știind că este vorba de complotul despre dificultățile de a pierde o persoană iubită, dar ceea ce nu puteam să cred a fost modul în care părea antifeminist.

Cu mari actrițe precum Alia Shawkat și Janet McTeer, care au făcut niște locuri de muncă fantastice în rolurile lor. Acest film este centralizat pe personajele lor feminine și pe obsesia lor față de bărbații lor. Ei nu par să se abată de la ideea că viața lor se bazează exclusiv pe oameni.

Nu am gasit niciodata un moment in filmul in care doua femei au vorbit vreodata despre orice altceva decat barbatii si despre cat de importanti sunt pentru ei. Când femeile își pierd bărbatul, vremea prietenului sau a fiului lor, totul este plecat. În același timp, tatăl fiului este întristat de pierderea fiului său,. Dar nu-l îndepărtează de propria viață și pare să continue cu ușurință.

Aceasta este prima dată când am văzut un film bazat pe caracterele principale de sex feminin care nu reușesc testul Bechdel. Lipsa lor de viață personală ma făcut să mă simt puțin pentru acele personaje. Chiar și cu cinematografia sălbatică și cu performanțele extraordinare. Nu aș putea să nu vreau să strig pe ecran că femeile din acest film sunt mai mult decât bărbații din viața lor. Dar în momentul în care se îndreaptă spre direcția aceea, filmul sa terminat .

Nu una cu care m-am bucurat. Poate ar fi trebuit să mă duc să văd Wonder Woman.