Pain and Glory – Dolor y gloria (2019)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Filmul Pain and Glory – Dolor y gloria online subtitrat este o dramă autoreflexivă a lui Pedro Almodovar cu Antonio Banderas în rolul unui Almodovar fictiv, şi a fost primită la Cannes ca cea mai bună realizare a regizorului din ultimii ani. Deşi a fost considerat unul dintre cei mai proeminenţi regizori europeni timp de ani întregi, spaniolul în vârstă de 69 de ani nu a câştigat niciodată premiul cel mare de la Cannes, deşi a fost în competiţie de cinci ori până acum.

S-a scris că regizorul ne oferă o altă nestemată sensibilă şi foarte personală: personajul regizor, jucat de Antonio Banderas, are în faţă perspectiva morţii. Pedro Almodovar a găsit un registru personal mai intens ca niciodată pentru noul său film despre un regizor vârstnic pensionat din meseria sa, faţă în faţă cu boala, depresia şi pierderea puterilor. Pain and Glory este un film despre toamna vieţii într-o cheie meditativă minoră. Aduce în prim-plan atenţia lui Almodovar la problematica morţii: cea proprie, cea a celor dragi, dar şi la pasiunea regiei de film care ar putea fie cuceri moartea, fie duce la acceptarea acesteia.

Pain and Glory - Dolor y gloria (2019) Online Subtitrat


Regia: Pedro Almodóvar
Actori: Antonio Banderas, Asier Etxeandia, Leonardo Sbaraglia
An: Filme Online 2019
Gen: Drama
IMDB: 7.7


Pain and Glory – Dolor y gloria (2019) Online Subtitrat


Trailer


Pain and Glory - Dolor y gloria (2019)
Pain and Glory - Dolor y gloria (2019) Online Subtitrat in Romana

Filmul Pain and Glory - Dolor y gloria online subtitrat este o dramă autoreflexivă a lui Pedro Almodovar cu Antonio Banderas în rolul unui Almodovar fictiv

Notă film - PortalulTauTV.net:
5