Pacific Standard Time (2016)

Pacific Standard Time (2016) Film Online Subtitrat


Alt titlu: Blood in the Water
Regia: Ben Cummings, Orson Cummings
Actori: Willa Holland, Miguel Gomez, Alex Russell
An: 2016
Gen: Crima, Mister, Thriller
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pacific Standard Time

In Pacific Standard Time, o tipa de 20 și ceva de ani încerca să trăiască peste puterea ei și ajunge să se implice într-un triunghi amoros, care merge teribil de greșit.


Trailer Pacific Standard Time

https://www.youtube.com/watch?v=vW0ttlPJ-b0


Review Pacific Standard Time

Fratii Cummings, scriitor-regizorii și Ben Orson, și-au dat filmul lor un scenariu prea complicat inteligent. Dar nu și încă aproape art deco sensibilitate vizuală acut modern, care cred ca va îmbătrânească bine.

Nu numai că, dar performanțele sunt la fel de distractiv sa ma uit ca acestea sunt capabile. Willa Holland (Legion, Straw Dogs) si Alex Russell (CRONICA, CARRIE) stea ca Veronica și Percy. Un cuplu de tineri necasatoriti care au fost casă ședinței în conac contemporan cele mai uimitoare din Hollywood Hills. Cu o piscină și un la- die pentru vedere din Los Angeles.

Dar, cu puțin timp înainte să fie programată să plece și să se întoarcă la New York. Un prieten comun numit Freegood (Miguel Gómez, dominoul EFECTUL) apare pentru a prinde pe vremuri.

Două sfaturi istorice importante: Freegood nu este numai fostul iubit Veronica, dar el are o datorie veche de peste Percy pe care le-a venit să colecteze. Și, după cum s-ar putea ghici, este vorba de droguri, arme, baietii rai, o mulțime de bani prost câștigat, și faptul că Percy era maior de chimie.

Că filmul începe cu Freegood care a fost ucis și un detectiv pe nume Cortez naggingly indiscret (David S. Lee) interoghează o Veronica ponosită și Percy despre el ne permite să știm că lucrurile nu au mers atât de bine cu o noapte înainte.