Oz the Great and Powerful (2013)


Oz the Great and Powerful (2013) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Grozavul si puternicul Oz
Gen: Aventura, Comedie, Drama
Producator(i): L. Frank Baum, David Lindsay-Abaire, Mitchell Kapner
IMDB: 6.3
Regia: Sam Raimi
Actori: Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams, James Franco


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Oz the Great and Powerful (2013)

“Grozavul și puternicul Oz” (Oz: The Great and Powerful), noua producție cinematografică marca Disney, ilustrează originile iubitului personaj, creat de L. Frank Baum, acum mai bine de 100 de ani.

Povestea începe odată cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco); un magician de circ cu principii etice discutabile; din prăfuitul Kansas. Acesta ajunge astfel pe Tărâmul lui Oz; un loc plin de viață și crede că a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos și s-ar putea îmbogăți. Însă; în scurt timp; cunoaște trei vrăjitoare de-ale locului; Theodora (Mila Kunis); Evanora (Rachel Weisz) și Glinda (Michelle Williams); care nu sunt sigure că acesta este marele vrăjitor pe care îl așteptau cu toții.

Fără să vrea; magicianul devine implicat în problemele noii lui țări și ale locuitorilor acesteia și trebuie să își folosescă talentul și farmecele pentru a deosebi binele de rău; înainte să fie prea târziu. Astfel; Oscar se transformă în “Grozavul și Puternicul Magician din Oz” și în același timp; devine un om mai bun.