Outside the Wire (2021)

Filmul Zonă mortală – Outside the Wire (2021) online subtitrat in romana are ca subiect soldații roboți. Intr-un viitor apropiat acestia lupta alaturi de și împotriva oamenilor. Intrand putin in actiunea filmului, urmarim cum doi bărbați sunt impuscati, iar comandantul își propune să-i salveze.

Acest lucru e putin cam dificil asa cum ei se afla în mijlocul deșertului Nevada, iar tânărul ce opereaza dronele, Harp (Damson Idris), nu respectă ordinele si îi ucide pe cei doi pentru a-i salva pe ceilalți 38.


Titlu Romania: Zonă mortală
Regia: Mikael Håfström
Actori: Anthony Mackie, Emily Beecham, Pilou Asbæk
An: 2021
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 7.9


Outside the Wire (2021) Online Subtitrat


Trailer


Recenzie film Zonă mortală – Outside the Wire (2021)

Harp ajunge in fata legii martiale și trimis în zona demilitarizată pentru a-si reaminti costul uman al actiunilor sale. Acolo îl întâlnește pe căpitanul Leo (Anthony Mackie), un A.I. soldat cyborg îmbunătățit care l-a ales pentru o misiune. Biotehnologia lui Leo este extrem de convingătoare (poate simți chiar durere), dar nu face nicio greșeală – este o masinarie a Armatei.

Mi-a plăcut acest film Zonă mortală – Outside the Wire (2021) pentru amprenta Asimov, regele științifico-fantastic ce a scris toate acele reguli inteligente ale roboticii și a cărui teză a avut ceva de genul: feriți-vă de inteligența artificială, deoarece va descoperi că omenirea trebuie protejata de ea însasi și nu o sa ne placa.

Cu excepția cazului Outside The Wire intrucat Leo stabilește rapid premisa că adevăratul dușman este armata SUA, chiar dacă el ar fi trebuit să fie de partea lor.