Out of Thin Air (2017)

Out of Thin Air (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Dylan Howitt
Actori: Smari Gunn
An: 2017
Gen: Documentare, Crima
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Out of Thin Air

În general filmul este bine făcut. Intrarea în atmosfera islandeză este cu siguranță o valoare. Ea arată cum a fost cultura în anii ’70 și oferă o privire asupra vieții și societății islandeze. Cu toate acestea, în ceea ce privește cazurile de crimă aflate în curs de investigare, documentarul nu oferă nicio închidere.

Evident, confesiunile acuzatului au fost extrase sub tortură. Cu toate acestea, inocența acuzatului este încă destul de discutabilă.

Participantul feminin care a furnizat prima mărturisire nu precizează clar că nu a fost implicată. De fapt, în acel moment a inițiat o deturnare de fonduri și presupus că partenerul ei a fost o forță de inspirație pentru comiterea crimei pe care nimeni nu o va descoperi. Deci, este foarte evident că ea se mișca într-o companie greșită de oameni. Mai mult, ea afirmă că are mari preocupări cu privire la stilul de viață al partenerului său la nașterea copilului ei.

El a visat să comită o crimă perfectă care ar lăsa poliția încurcată în conformitate cu mărturia ei. Ei bine, cu două corpuri dispărute (fără dovezi fizice ale crimelor reale), nu ar putea fi concepută ca o infracțiune perfectă?

Nu a fost explorată în profunzime trecutul suspecților, dar sa clarificat faptul că unii aveau un trecut criminal. De asemenea, motivele nu au fost explorate de poliție, dar nici ele nu au fost explorate în film. De exemplu, nu există crime acolo unde cineva ucide pur și simplu pentru fiorul său? Sau sub influența drogurilor? Se părea că unii dintre participanții la acest caz au fost în căutarea de entuziasm și implicarea în unele lucruri care nu sunt atât de bune pentru a începe.