Out of the Shadows (2017)

Un detectiv recent căsătorit și soția sa însărcinată se mută în casa lor de vis fără să știe de istoria sa întunecată. Când soția lui susține că bebelușul este chinuit de o forță supranaturală și caută ajutorul unui demonolog renegat, el trebuie să investigheze trecutul pentru a-și salva familia.

Detectivul de poliție Eric Hughes și soția sa americană gravidă, Katrina, se străduiesc să-și găsească propriul loc; și să se retragă din casa tatălui lui Eric. Un vârf fierbinte îi conduce către o unitate de maternitate mică; răscruită, moașă, aflată doar la periferia rurală din Crystal Springs.

Cu ajutorul prietenilor lor și a grăsimii la cot, Eric și Katrina dezvăluie structura în casa lor de vis să se așeze în speranța de a-și ridica primele; dar Katrina descoperă rapid că casa ei de vis este mai asemănătoare casei din iad când este umbroasă figurile apare brusc prin pereți; cu o apariție de asistentă medicală de moașă, care țipă: “Dă-mi-o pe Scarlett!” – numele copilului nenăscut al lui Katrina.


Regia: Dee McLachlan
Actori: Goran D. Kleut, Lisa Chappell, Jake Ryan
2017
Gen: Thriller
IMDB: 3.8


Out of the Shadows (2017) Online