Our Souls at Night (2017)

Bazat pe cel mai bine vandut roman al scriitorului Kent Haruf, Our Souls at Night online subtitrat, urmareste povestea lui Addie si Louis, doi vecini vaduvi, care incep o neasteptata relatie de dragoste. In Holt, un mic oras din Colorado, Addie Moore ii face o vizita neasteptata vecinului ei, Louis Waters.

Sotul ei a decedat cu ani in urma, la fel ca si sotia sa, si intr-un oras atat de mic in care au fost vecini zeci de ani, cei doi nu prea au avut contact unul cu celalalt. Copiii lor traiesc departe, iar ei sunt singuri in casele lor mari. Addie incearca sa stabileasca o conexiune cu Louis si sa profite la maximum de restul timpului pe care il are. Pentru a-si alina singuratatea, ei incep sa doarma platonic in acelasi pat, iar treptat intre cei doi ia nastere o adevarata poveste de iubire.

Jane Fonda si Robert Redford, in varsta de 80 de ani, intr-un film din 2017, ce trai! Actorul este superb cum v-ati astepta. A gasi din nou dragoste la aceasta varsta este visul multora vaduve si vaduve in varsta. Viata este inca complicata chiar si la aceasta varsta si ambii au familia sa ia in considerare. Nu este rapida cu multe actiuni; dar este un scenariu bun pentru acesti doi actori in anii lor de amurg.


Regia: Ritesh Batra
Actori: Jane Fonda, Iain Armitage, Robert Redford
2017
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.9


Our Souls at Night (2017) Online Subtitrat