Our Little Sister – Umimachi Diary (2015)

Our Little Sister – Umimachi Diary (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Hirokazu Kore-eda
Actori: Haruka Ayase, Masami Nagasawa, Kaho
An: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Our Little Sister – Umimachi Diary

Trei surori, Sachi, Yoshino și Chika, trăiesc împreună la Kamakura. Din simțul datoriei, ele pleacă la înmormântarea tatălui lor, care le abandonase cu 15 ani în urmă. Așa fac cunoștință cu sora lor vitregă, Suzu, care are doar 13 ani. Cele trei tinere decid, de comun acord, să o primească pe lor soră lor mică în casa lor cea mare…

Acesta este cel de-al 4-lea film despre drama familiei care se concentrează în jurul copiilor pe care l-am văzut regizorul Hirokazu Koreeda. Îi iubesc pe toți și aș spune doar până când am văzut o asemănare cu el lui Yasujiro Ozu, director japonez clasic umanist.

Indiferent cum seamănă sau echivă, mă bucur foarte mult de viața liniștită din Kamakura, în special viața de familie care are loc într-o veche casă japoneză cu pridvor și prun și un mic depozit sub podeaua lemnului. Orice film cu o astfel de casă veche (cum ar fi “I Wish (Kiseki)”, “Tatăl meu are Depresie”, “Copii Wolf”, “Carte poștală” și bineînțeles “Și apoi (Sorekara) .

Cu toate acestea, în spatele acestei vieți liniștite, există o traumă familială în care trei fete au fost abandonate de mama lor după ce tatăl lor a plecat la o altă femeie, o temă similară apare în “Nimeni nu știe” de același regizor. Cu toate acestea, surorile Koda au fost ridicate de bunicii lor materni în orașul de coastă și istoric Kamakura, la 50 de kilometri sud-vest de Tokio până când au decedat.