Our House (2018)

Un tânăr supradotat din filmul Our House (2018) online subtitrat inventează fără să-şi dea seama un aparat care amplifică activitatea paranormală în casa familiei lui, aducând printre ei spirite ale unor persoane dragi, pierdute, dar şi energii răuvoitoare.

Our House (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Anthony Scott Burns
Actori: John Ralston, Thomas Mann, Percy Hynes White
An: 2018
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 5.3


Our House (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Our House (2018)

Dacă el și prietena lui Hannah o pot face să funcționeze cum trebuie, aparatul experimental al lui Ethan ar putea fi capabil să genereze electricitate fără fir. Între timp, Ethan este pe cale să descopere că dispozitivul său se dublează din greșeală ca o placă Wi-Fi Ouija capabilă să cheme spiritele supranaturale.

Experimentele inițiale ale lui Ethan din 2019 subtitrat in romana sunt suspendate când, după ce părinții lor mor într-un accident tragic de camioane, copilul colegiu inventiv se află chemat acasă pentru a ajuta fratele mai mic Matt și sora mai mică Becca să se adapteze la viață fără mamă și tată. Cercetarea DIY se mută dintr-un laborator universitar la garajul familiei, în timp ce tinkering-ul continuă pe mașina de bătut și încrețit.

De fiecare dată când Ethan declanșează dispozitivul, în casă se petrece ceva paranormal. Formele de fum spirală în umbră. Pardoseala scartaie cu urmele invizibile. Ori de câte ori încărcătura electrică se amplifică, la fel și activitatea ciudată.

Matt și Becca ajung rapid la concluzia că părinții lor au un mesaj dincolo de mormânt. Ethan nu este atât de sigur. Odată ce evenimentele au o întorsătură ușor sinistră, frații își dau seama că bântuirea din casa lor le-ar putea rupe familia în continuare.

Nu contează cum sună rezumatul. În cazul în care căutați o lovitură dreaptă de groază de case bântuite urmărită de frisoane, nu veți găsi astfel de sucuri în sticla Our House. Bazat pe subtitrurile lui Matt Osterman din 2010, “Ghost from the Machine”, regizorul Anthony Scott Burns ‘2018 refresh poate fi clasificat mai confortabil, ca un thriller deliberat de subtil, care se rotește subtil din melodrama concentrată pe familie.

În ciuda faptului că au pus bazele unor obiective ca un film de gen, Our House și-a încetat lucrările. Printr-o vina proprie, filmul se vede concurent in acelasi an calendaristic ca “Un loc linistit” si “Ereditar”. Ruland pe un motor mai silentios de ritmuri de trasare si povesti traditionale fantastice, Our House are un timp mai dificil de a obține adversarii buzzier în arena în creștere a trădătorilor spectacol spook de familie.