Our Cartoon President (2018)

În spatele ușilor Casei Albe, cea de-a 45-a administrație prezidențială a Americii este în plină desfășurare – iar Our Cartoon President online subtitrat oferă spectatorilor un pasaj animat de acces la ziarul cotidian, făcându-i alegatii jignitoare președintele Donald Trump, membrii familiei sale, cabinetul său și consilierii politici .

Bazat pe un segment recurent din talk-show-ul The Late Show cu Stephen Colbert și co-creat de Stephen Colbert și alte știri / comedii, Our Cartoon President prezintă o lume în care nici un caracter – sau punct de vedere politic – nu merge bine.

Our Cartoon President (2018) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Animație la Casa Albă
Regia: Stephen Colbert, R.J. Fried, Matt Lappin
Actori: Jeff Bergman, James Adomian, Gabriel Gundacker
An: 2018
Gen: Seriale Online, Animatie, Aventura
IMDB: 5.1


Our Cartoon President SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E11

s03e09

S03E10

S03E12

S03E13

S03E14

S03E15

S03E16

S03E17

S03E18


Trailer


Recenzie serial animat Our Cartoon President (2018)

Această comedie Our Cartoon President bine scrisă este împiedicată de două chestiuni: multe dintre glumele sunt aproape literalmente rupte de pe titluri, iar un președinte al unei adevărate tunuri pierdute nu este amuzant.

Astfel, chiar dacă gagurile sunt puternice, spectacolul este suficient de realist pentru ca întregul efort să dispară ca fiind ușor deprimant – sau posibil ofensator, în funcție de îndoielile politice. Trump este caracterizat ca fiind lăudăros, fără optimism, chiar și destul de prost. “Suntem într-un an în președinția mea și e momentul să recunosc că o înfrunt cu totul”, spune el de sub părul lui.

Cu cât acordați mai multă atenție casei de la Casa Albă, cu atât mai plăcută este să găsiți Președintele desenelor de desen animat – ne-adepții politicii ar putea fi nevoiți să înțeleagă de ce este amuzant că Karen Pence recunoaște că designerul său preferat este ” magazin de cadouri “sau că Trump relaționează în mod repetat în cadrul întâlnirilor povestea triumfătoare a alegerilor sale prezidențiale.

Cu toate acestea, la fel cum Colbert (și înainte de el Jon Stewart) a ajutat fanii să facă față știrilor zguduitoare de zi cu zi, tot acest spectacol face lumină de știri foarte grele. Și într-o epocă în care administrația federală dă oamenilor umorici o mulțime de lucruri, este posibil ca anumiți spectatori să aprecieze foarte mult.