Otherhood (2019)

Fiecare mamă din filmul Otherhood (2019) online subtitrat se teme că într-o zi va fi uitată de copii. Copiii cresc și când este momentul să părăsească „cuibul familiei”, devine foarte dureros pentru părinți. După toate acestea, celălalt coșmar este atunci când proprii copii uită să mai sune de ziua de naștere sau Ziua Mamei.

În acest an, de Ziua Mamei, simțindu-se marginalizate și uitate, vechile prietene Carol, Gillian și Helen, decid să călătorească la New York pentru a se reconecta cu fiii lor adulți, însă pe parcurs, își dau seama că fiii lor nu sunt singurii ai căror vieți trebuie să se schimbe. O călătorie de reconectare devine o călătorie de redescoperire care forțează aceste femei să-și redefinească relațiile cu copiii, prietenii, soții și, cel mai important, cu ele însele.

Otherhood (2019) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Mame și nu numai
Regia: Cindy Chupack
Actori: Angela Bassett, Patricia Arquette, Felicity Huffman
An: 2019
Gen: Comedie
IMDB: 6.0


Otherhood (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Otherhood (2019)

Oricine a văzut un film sau două va recunoaște noua dramă a Netflix Otherhood, despre trei mame, Carol (Angela Bassett), Gillian (Patricia Arquette) și Helen (Felicity Huffman), care s-au abătut una de cealaltă și de cei crescuți -să fii. În fiecare an, de Ziua Mamei, se întâlnesc pentru un brunch anual, dar lucrurile nu stau deloc așa cum au fost odată; este aceeași configurație ca și comediile necuprinzătoare pentru băieți, cum ar fi Girls Trip, dar lamentațiile sunt pentru tinerii pierduți ai copiilor acum adulți, nu instinctele de petrecere decolorate care creează comedii extraordinare.

Aceast 2019 subtitrate in romana este adaptată de regizorul Cindy Chupack, scriitor și producător de Sex and the City, din romanul Whatever Makes You Happy de William Sutcliffe. Nu pot mărturisi că am citit romanul, dar pe ecran povestea este amăgitoare și previzibilă. Umorul este greu de găsit. Și în ciuda eforturilor entuziaste ale unei distribuții extrem de talentate, insistența lor de a încerca să-și îmbune personajele arhetipale cu un adevărat patos și personalitate nu face decât să scoată în evidență cât de neinteresant este materialul cu care lucrează.

Este greu, cred, să-mi pară rău de mamele ai căror copii sunt la sfârșitul anilor 20 – poate pentru că sunt și eu la sfârșitul anilor 20 și din perspectiva mea, un trio de mămici auto-miluitoare care călătoresc în oraș pentru a se înghesui în Viața copiilor pare intruzivă. Alteța are și alte idei.

Trebuie să ne bazăm pe matriarhii neglijați, iar filmul Otherhood este întotdeauna de partea lor, chiar și atunci când copiii (Matt (Sinqua Walls), Paul (Jake Lacy) și Daniel (Jake Hoffman) – nu sunt pe bună dreptate. Creditul trebuie să se întoarcă din nou la distribuție, care luptă împotriva prejudecății filmului prin îmbrățișarea defectelor personajelor lor. Nu urăști niciunul dintre acești oameni, dar nici nu le pasă de ei.

Dialogul plat și o examinare leneșă a maternității, a prieteniei femeilor și a îmbătrânirii nu vor câștiga fani de la Altele, cu excepția, poate, printre categoriile demografice foarte specifice la care filmul Otherhood pare îngrozit. Inutil să spun, nu sunt printre ele și aș fi putut face foarte mult fără această utilizare necorespunzătoare, strălucitoare, de stele care merită un material mai bun.