Other Space (2015)

Other Space (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Paul Feig
Actori: Trace Beaulieu, Neil Casey, Eugene Cordero
An: 2015
Gen: Seriale Online, Aventura, Comedie, SF
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Other Space SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis Other Space

Sunt patru episoade în ultimul show al Yahoo, și îmi place până acum. Este ca un amestec de Teatru de Știință Mystery (există chiar și câțiva membri ai emisiunii de aici) și că Vechiul Nickelodeon prezintă Cazuri Spațiale.

Nu așteptați nici o știință fictivă profundă, sclipitoare aici. Este o comedie cu o premisă de bază – o grămadă de victime pierdute în spațiu și trebuie să lucreze împreună pentru a ne întoarce acasă. Unele dintre glume se prăbușește ocazional și se scot ca niște ciudate sau brânzeturi. Dar distribuția este solidă, fiecare personaj având propriul său schtick care îi face să-i îndrăgească. Căpitanul Stewart și Natasha AI sunt deosebit de buni.

Este un spectacol amuzant, mai ales daca iti plac comediile quirky precum The Office sau Community. Dacă umorul ăsta nu o face pentru tine, poate vrei să treci peste asta. Dar dacă intri în gata pentru o comedie blândă și proastă, vei fi răsplătită.

Notă finală despre unele dintre comentariile bizare, de o stea, de aici. Aceste recenzii nu descriu cu precizie spectacolul. Toată lumea are dreptul la opinia lor, dar aceste recenzii par aproape personale, iar cele mai multe nu conțin critici valabile. Doamne, un recenzent doar a urmărit cinci minute. Cine vizionează un spectacol pentru doar 5 minute, scrie apoi o recenzie despre spectacolul respectiv?

E ca și cum acești oameni se așteptau imediat la o comedie nou-nouț, cu o distribuție de necunoscuți relativi, difuzând gratuit pe Yahoo, cu un buget de producție extrem de limitat, sigur, să fiu la nivelul Parks & Rec. Chiar și Parks & Rec nu a fost la nivelul Parks & Rec când a început.