Oscar (1991)

Oscar online subtitrat este o comedie trasnita in stilul anilor ’30 despre un gangster care promite sa respecte ultima dorinta a tatalui sau si, ca atare, trebuie sa renunte la afacerile ilicite si sa apuce calea cea dreapta.

Cand este chemat de tatal sau, care zace pe patul de moarte, Angelo Snaps Provolone (Sylvester Stallone) stie ca trebuie sa se astepte la ce e mai rau. Dar nu se asteapta ca propria lui viata sa ia o inimaginabila turnura. Caci Papa Eduardo vrea de la fiul sau ratacitor mai mult decat un ramas bun in lacrimi. In prezenta matusei Rosa si a preotului familiei, il pune sa jure, nu neaparat in oridinea asta; ca: va renunta la afacerile ilicite cu alcool (suntem in timpul Prohibitiei), va deveni un om bun si drept si va reabilita numele si onoarea familiei.

Prins intr-un moment de slabiciune, in care diverse remuscari isi au partea lor; Snaps promite sa-i respecte aceste ultime dorinte in filmul Oscar online subtitrat. Dar transformarea intr-un om bun si cinstit inseamna pentru Snaps o calatorie prin toate cercurile infernului, mai ales ca nu reuseste sa convinga pe nimeni ca si-a luat angajamentul in serios.


Regia: John Landis
Actori: Sylvester Stallone, Ornella Muti, Peter Riegert
An: 2018
Gen: Comedie, Crima
IMDB: 6.4


Oscar (1991) Online Subtitrat