Ordinul secret – The Order (2019)

In serialul 2019 Ordinul secret – The Order online subtitrat de la Netflix, căutând să răzbune moartea subită a mamei lui, un tânăr student intră într-un ordin secret şi aterizează în mijlocul unui război sălbatic între vârcolaci şi practicanţi ai magiei negre.

Pentru amatorii de seriale despre organizaţii secrete, magie şi creaturi supranaturale, The Order ar putea veni la fix. Deşi parcă povestea prea aduce a The Vampire Diaries, care pentru noi a fost acum mulţi ani un caz serios de binging.

Ordinul secret pare a fi mai sumbru şi violent, totuşi. Protagonist este Jack (Jake Manley), un student atât de hotărât să răzbune moartea mamei sale; încât devine punctul central al unui război între vârcolaci şi o organizaţie de magicieni gata oricând să se folosească de magia neagră.

Ordinul secret - The Order (2019) Serial Online Subtitrat


Regia: Dennis Heaton, Shelley Eriksen
Actori: Jake Manley, Kayla Heller, Sarah Grey
An: 2019
Gen: Seriale Online, Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 6.9


The Order SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10

The Order SEZONUL 2 Online Subtitrat:

S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

S02E10


Trailer


Recenzie serial Ordinul secret – The Order (2019)

Manley este Jack Morton, care nu mai poate de satisfacţie când află că a fost admis la o prestigioasă universitate. Dar această satisfacţie nu este justificată doar de gândul că puştiul va învăţa pe brânci patru ani de acum înainte, ci de gânduri de răzbunare. Aflăm curând că universitatea este condusă din umbră de Ordin, un grup de vrăjitori, şi că liderul acestuia este Edward Coventry (Max Martini), nimeni altul decât tatăl biologic al lui Jack şi vinovatul pentru moartea prematură a mamei acestuia. Jack îşi doreşte cu disperare să intre în Ordin, să-i câştige încrederea lui Coventry şi să-şi răzbune mama.

Chiar dacă serialul nu încetează nicio clipă să ofere imagini macabre şi să înece ecranul în litri de sânge fals, tonul aduce mai degrabă a film clasic cu studenţi, în care beţiile, micile certuri şi provocările absurde sunt la ordinea zilei. Nu puţini spectatori vor rămâne perplecşi în faţa acestei combinaţii şi probabil că nu puţini vor râde de eforturile scenariştilor atunci când vor vedea cât de în serios iau aceştia povestea.

Şi când îţi dai seama că cel mai des folosit număr magic este deschiderea sau închiderea unei uşi cu un gest mult prea categoric chiar începi să te întrebi dacă Ordinul merită preţiosul tău timp…

Trecând peste tonul copilăresc şi divagaţiile adolescentine, serialul discută inspirat obsesia pentru putere şi sacrificiile pe care suntem gata să le facem pentru a o obţine. Manipularea, intrigile, sabotajul sunt la ordinea zilei în această mică telenovelă cu vrăjitori hapsâni şi vârcolaci prea zeloşi aflaţi într-un război etern, unii pentru a conduce lumea prin magie mai mult sau mai puţin neagră, ceilalţi gata să se sacrifice pentru a se asigura că legile naturale sunt respectate.

Până la urmă, trecând peste diversele vrăji cu denumiri latine pe care actorii le pronunţă foarte american, provocările personajelor pot fi uşor reduse la alegerea unui scop şi la parcurgerea paşilor pentru a-l atinge.