Ordinary Love (2019)

Ordinary Love online subtitrat este o extraordinara punere in scena a vietii de cuplu, de varsta a doua, in mijlocul unei crize existentiale generata de diagnosticarea sotiei cu cancer de san.

Exista un subgen al dramei pe care l-am putea numi The Cancer Movie: tendintele si transformarile horror ale corpului, coșmaruri cinematografice pentru persoanele carora nu le plac difuzele de imbolnavire si care constituie o adevărată teamă existențială, de care am fi indreptatiti sa ne facem griji. Aparent, undeva între o treime pana la jumătate dintre oameni , vor dezvolta cancer pe parcursul vetii. Ordinary Love este un film despre cancer, dar nu o poveste de groază. Nu este înfricoșător nici pe departe, deși ne ingrijoram profund pentru protagoniștii săi. Este amuzant și emoționant, plin de speranță și energic.

Este un genul de poveste complex: hei, dacă o să faci cancer, iată cum să faci fata. Primul pas: căsătoreste-te pentru totdeauna cu cel mai bun prieten și sa aveți o istorie împreună care a depășit deja provocări profunde. Ca și Joan (Lesley Manville: Maleficent: Mistress of Evil, Phantom Thread) și Tom (Liam Neeson: Men in Black: International, Cold Pursuit), care au o casnicie confortabilă, pe care nu o vedem des pe ecran: ei se ciondanesc blând, se tachinează fără milă și emana o iubire intensă unul pentru celălalt, manifestata în fiecare interacțiune marunta, de zi cu zi, și în fiecare conversație de rutină.

Ordinary Love (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Lisa Barros D’Sa, Glenn Leyburn
Actori: Liam Neeson, Lesley Manville, David Wilmot
An: 2020
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.8


Ordinary Love (2019) Online Subtitrat


Trailer