Orașul Londra – London Town (2016)

Orașul Londra – London Town (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Derrick Borte
Actori: Jonathan Rhys Meyers, Tom Hughes, Natascha McElhone
An: 2016
Gen: Drama, Muzicale
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Orașul Londra – London Town

Actorul Jonathan Rhys-Meyers, starul lui The Tudors, îl va interpreta pe Joe Strummer, un muzician britanic care și-a pus amprenta asupra istoriei muzicale a anilor ’70 prin hit-urile lansate cu trupa sa, The Clash.

Daniel Huttlestone (în pădure) joacă 15 ani Shay vechi (nu Che). Care poartă povara babysitter pentru sora lui Alice (Anyei McKenna-Bruce). Si de gătit pentru lui tata cu două locuri de muncă Nick (Dougray Scott). Așa cum el visează întâlnirea cu mama lui cu spirit liber Sandrine (Natascha McElhone). Care trăiește un stil de viata boem din Londra. Lucrurile încep să se schimbe pentru Shay odată ce el primește un pachet de la mama lui … prima dată gustul muzicii de la The Clash.

Destul de repede, Shay se găsește pe chat-l pe un tren de navetiști cu fată sălbatică Vivian (Nell Williams), care împărtășește cu generozitate propria ei muzică de la The Clash, precum și o perspectivă asupra trupei, și chiar și un bilet la urmatorul lor concert. Dupa cea mai buna noapte din viata lui Shay, un accident de muncă pune tatăl său în spital, cere fiul să-și asume mai multă responsabilitate.

Mai mult de o venire poveste de vârstă, aceasta este ceea ce eu numesc “trezirea adolescente”. Odată ce lumea incepe sa se deschida Shay, el începe să pună la îndoială totul. O noapte în clinchet serendipitous cu Joe Strummer (Jonathan Rhys Meyers), aduce o anumită filozofie și de orientare în mod surprinzător la pământ. “Unii oameni pur și simplu arde luminos” este o descriere spot-on al mamei lui Shay și o lecție pentru Shay că părinții sunt oameni.


Trailer London Town