Orasul infernului – Dante’s Peak (1997)

Pierce Brosnan si Linda Hamilton sunt eroii principali ai filmului Orasul infernului – Dante’s Peak (1997) care va va trezi toate temerile. Fara nici un avertisment, ziua devine noapte. Aerul ia foc, iar solul se transforma in teroare fierbinte. Filmul „erupe” de efecte speciale deosebite, situatii limita, romantism si personaje remarcabile. Este o experienta pe care nu o veti uita niciodata.

Vulcanologul Harry Dalton și primarul din Dante’s Peak, Rachel Wando, încearcă să-i convingă pe locuitorii orașului că trăiesc într-un pericol permanent. Orașul, cu numai 8000 de locuitori, se află la poalele unui vulcan uriaș care începe să se trezească la viață. Din păcate însă, oamenii nu au urechi să audă avertismentele expertului ajuns din întâmplare în Dante’s Peak. Atât consiliul care se află în negocieri cu un investitor important, cât și șeful lui pun la îndoială înformațiile strânse de Harry și refuză să evacueze localitatea.

Harry încearcă tot posibilul și mai cere o întrevedere cu toți edilii, ședință în timpul căreia vulcanul erupe. Locuitorii panicați încearcă să fugă din calea naturii dezlănțuite, instaurând un adevărat haos în micul oraș.


Regia: Roger Donaldson
Actori: Pierce Brosnan, Linda Hamilton, Jamie Renée Smith
An: 1997
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 5.9


Dante’s Peak (1997) Online Subtitrat


Trailer