Oraşul fără legi – Homefront (2013)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Oraşul fără legi – Homefront (2013) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Sylvester Stallone, Chuck Logan
IMDB: 6.5
Regia: Gary Fleder
Actori: James Franco, Jason Statham, Kate Bosworth, Winona Ryderr


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Oraşul fără legi – Homefront

Statham este Phil Broker, un fost agent de la divizia antidrog și, în același timp, un tip dedicat familiei sale. Pentru a scăpa de trecutul violent. Broker se mută împreună cu fetița lui într-un orășel aparent liniștit, în care legea este dictată după bunul plac al unui cartel de traficanți de droguri. Când viața fiicei lui este pusă în pericol, Broker este forțat să intre în acțiune. Si să ia măsuri pentru a-l opri pe șeful grupării mafiote, Gator Bodine (James Franco), un bărbat fără scrupule și cu vicii periculoase.

Nu ca m-as fi asteptat la vreo aliniere brusca de planeta care sa transforme Homefront in vreo capodopera cinematografica. Totusi e destul de slab chiar si pentru un film de actiune de la care nu poti sa ai prea mari pretentii. Scenele de actiune sunt ok.Batai ciobanesti, cu un Statham destul de carismatic, insa abundenta de ruperi. E undeva la limita decentei intr-un astfel de film.Homefront abunda in schimb de momente moarte.

Povestea nu s-a schimbat prea tare. A fost vazut ,revazuta si devine de-a dreptul iritant sa nu vezi si tu macar un pistol mai nou sau un text/dialog mai rasarit. Acum 30 de ani poate ca ar fi fost mai bine primit filmul asta. Ii dadeam nota de trecere, dar finalul m-a lovit rau de tot in retina. Niste urmariri filmate parca cu telefonul mobil si editate in Paint. Amatorism la cel mai inalt nivel. Poate ca au vrut sa aduca ceva mai realist, sa fie ca un episod din Cops, dar ceea ce a iesit mi-a displacut total.

Oraşul fără legi - Homefront (2013)
Oraşul fără legi - Homefront (2013) Online Subtitrat in Romana

Oraşul fără legi - Homefront (2013) Online Subtitrat Gen: Actiune, Crima, Drama Producator(i): Sylvester Stallone, Chuck Logan IMDB: 6.5 Regia: Gary Fleder

Editor's Rating:
0