Ora de varf – Rush Hour (1998)

Cand toata lumea credea ca seria Arma mortala monopolizase reteta succesului a comediilor de actiune cu personaje de temperament si culori diametral opuse, regizorul Brett Ratner a dat lovitura in 1998 cu Ora de varf – Rush Hour online subtitrat.

Cu un Jackie Chan mai in forma ca niciodata in Ora de varf – Rush Hour online subtitrat si un Chris Tucker rau de gura. Acest film contine doldora de situatii comice si efecte speciale. Jackie Chan este inspectorul din Hong Kong, Lee, un bun prieten al consulului Han Solon. Simpaticul maestru in ale artelor martiale reuseste sa preintampine scoaterea ilegala a unor antichitati chinezesti, orchestrata de un clan mafiot asiatic.

Peste doi ani, in Los Angeles, seful acestui clan, infricosatorul lord al crimelor, Juntao; manat de razbunare, pune la cale rapirea fiicei de 11 ani a consulului. Desi FBI-ul il asigura pe consul ca ii vor gasi fiica in cel mai scurt timp posibil, acesta, neincrezator in promisiunile lor, apeleaza la favoritul sau si totodata antrenorul personal de arte martiale al fiicei sale, nimeni altul decat Lee.


Regia: Brett Ratner
Actori: Jackie Chan, Chris Tucker, Ken Leung
Anul: 1998
Gen: Crima, Comedie, Actiune
IMDB: 7.0


Rush Hour (1998) Online Subtitrat


Trailer