Ora de varf 3 – Rush Hour 3 (2007)

Filmul Ora de varf 3 – Rush Hour 3 online subtitrat care da un nou sens vorbei “Ce n-a vazut Parisul!”. In a treia parte a celebrei comedii de actiune, care reprezinta revenirea lui Chris Tucker pe marile ecrane dupa o pauza de sase ani, improbabilul duo de detectivi Carter (Chris Tucker) si Lee (Jackie Chan) lupta din nou cu raufacatorii chinezi. De data aceasta intr-un loc nou: Parisul, orasul luminilor, amenintat de faradelegile uneia dintre cele mai periculoase triade din Hong Kong.

La fel ca si primele doua parti, cea de-a treia Ora de varf 3 – Rush Hour 3 online subtitrat nu ne dezamageste. Este un film plin de actiune si umor in stilul caracteristic Chris Tucker. Sunt 90 minute de destindere. De asemenea, am o amintire placuta legata de acest film; si anume eram in Paris chiar cand se turna filmul.

Ma plimbam pe splaiul Senei cand deodata, la un colt de strada; am fost abordati de un tip imbarcat sport cu hanorac si rucsac in spate; care ne spune ca “Dupa ce treceti coltul strazii, sa mergeti pe celalalt trotuar si sa ne purtam normal. Se toarna un film“. Automat l-am intrebat ce film, si ne-a spus “Rush Hour 3” – am fost foarte incantat, pentru ca vazusem deja primele doua parti.


Regia: Brett Ratner
Actori: Jackie Chan, Chris Tucker, Max von Sydow
Anul: 2007
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 6.2


Rush Hour 3 (2007) Online Subtitrat


Trailer