Operation Golden Shell (2017)

Operation Golden Shell (2017) Film Online Subtitrat


Titlu original: Operación Concha
Regia: Antonio Cuadri
Actori: Jordi Mollà, Karra Elejalde, Unax Ugalde
2017
Gen: Comedie
IMDB: 4.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Operation Golden Shell

Am spus numele și prenumele mele fetei care trecea prin listă, fără să-și dea seama că acest lucru se suprapunea cuvintelor ei. Se introduce și ea pe sine. De ce? Nu am înțeles De ce ar vrea o altă ființă umană, în acest context, să interacționeze cu mine? Nu i-am păstrat numele, dar am lucrat cu Filmax in Operation Golden Shell 2017. Atât de multă educație nu putea să precizeze ceva bun. Distribuitorii sunt numai buni la critici atunci când știu că au o gazon bună în mână.

– Poți să treci. Ei bine, știi unde e, nu? “Mi-a spus. Dar nu, nu știam unde este. Cum aș putea să știu? A spus să meargă la lift și să coboare până la etajul -1. O trecere de presă în subsolul unui hotel? In loc de a merge la un film, a fost din ce în ce convins că am confundat local și am ajuns din neatenție într-una dintre aceste orgii cu octogenari mascarada ar trebui să organizeze membrii setului cu jet de la Barcelona.

Am trecut printr-un coridor in Operation Golden Shell online subtitrat, care părea a fi versiunea caie a Casei Negre și am găsit un bar care amintea de hotelul Overlook. Toate vibrațiile bune Am găsit o ușă cu un semn care citea “AIR” și am presupus că trecerea va avea loc în acea cameră. De îndată ce am deschis ușa, o aromă intensă a Male Dandy mi-a intrat în nări ca și cum aș fi fost violată de un caracatiță cu tentaculele. Nu există scaune cinematografice, scaune scumpe, living. Cu suportul pentru picioare și o noptieră cu lampă lângă fiecare. Camera era mică, dar oamenii care erau acolo păreau să aparțină ELITE-ului criticilor de film catalani. Ar fi locul unde se invită de obicei critici adevărați?