Operation Chromite (2016)

Operation Chromite (2016) Film Online Subtitrat


Regia: John H. Lee
Actori: Liam Neeson, Jung-jae Lee, Beom-su Lee
An: 2016
Gen: Actiune, Drama, Istorice
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Operation Chromite

Operation Chromite spune povestea unei misiuni secrete din timpul războiului din Coreea, în care au luptat Statele Unite și forțele sud-coreene împotriva Coreei de Nord și a aliaților ei comuniști la începutul anilor 1950.

A fost viața reală nume de cod al unei operațiuni secrete, al cărei scop a fost să se infiltreze în apărare nord-coreene de la Inchon și clar calea de atac surpriza a lui MacArthur de la mare. Frumos actor carismatic Jung-jae Lee este liderul de o echipa de opt om deghizat în nord-coreeni care se infiltreze sediul central nord-coreean în Inchon pentru a afla unde câmpurile de mină, care ar bloca o incursiune navală.

De fapt surpriza a lui MacArthur muta departe în spatele liniilor inamice a dus la recucerirea Seul și transformarea curentului în cele mai întunecate primele zile ale războiului din Coreea, atunci când forțele americane și sud-coreene au fost împinse înapoi la un simplu deget de la picior de reținere în așa – numita Pusan ​​perimetru. rolul lui MacArthur Neeson este o astfel de caricatură este aproape o glumă, cu toate acestea, principalul actor coreean, erou Jung-jae Lee și comandantul nord-coreean villainous Bum- soo Lee, sunt destul de convingătoare și să păstreze suspansul la un vârf de-a lungul. Cu regizorul “John H.” Lee acest lucru ar putea fi numit Imagine a trei Lees.


Trailer Operation Chromite