Operation Buffalo (2020)

In serialul Operation Buffalo (2020) online subtitrat anul este 1956, iar bărbații – ei bine, unii dintre ei – ai zonei de testare a bombelor atomice au o problemă. După ce a participat într-un cvartet de lucrători sexuali pentru a se bucura cu un grup select de fete, maiorul Leo Carmichael (Ewen Leslie) descoperă că una dintre ele a dispărut, cu o jumătate de oră înainte de zborul lor secret.

El se ocupă de căutarea persoanei disparute in tabara lor, în timp ce Hilly (Sam Parsonson) și Murphy (Alexander Bertrand) se îndreaptă spre deșert și Jones (Peretele Benedict) ține cele trei femei rămase ascunse. Aceasta nu este o problemă minoră. A avea persoane neautorizate intr-o bază top secret este genul de infracțiuni care îi execută pe oameni.

Acum, in serialul Operation Buffalo (2020) avem parte de prima problema. Este clar că femeia trebuie să se fi urcat într-un avion, dar starea lor – și pericolul pe care îl reprezintă – iese la iveală în mod incet. Nici măcar nu este clar că partenerul lui Leo, Molly (Bojana Novakovic) este o „curva”, până când Leo a petrecut minute în urmărirea colegilor.

Operation Buffalo (2020) Serial Online Subtitrat in Romana


Regia: Peter Duncan, Tanya Phegan
Actori: Ewen Leslie, Jessica De Gouw, James Cromwell
An: 2020
Gen: Seriale Online, Aventura, Comedie, Drama
IMDB: 5.6


Operation Buffalo (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:


Trailer