Onus (2016)

Onus (2016) Film Online Subtitrat


Regia: George Clarke
Actori: Robert Render, Anthony Boyle, Kenny Thompson
An: 2016
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 3.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Onus

Acest film este un alt eliberărilor buget redus de film pe stânga și costă doar 500 pentru a face. Bogăția filmului, cu toate acestea, vine din principalii actori. În primul capitol, în centrul atenției celor doi “prizonieri”, în timp ce încearcă să se elibereze. Este interesant de urmărit tineretul și înțelepciunea fiecărui caracter combinat în lupta împotriva inamicului nevăzut. Interacțiunea dintre Kieran Andrews și, cu toate acestea, se mișcă destul de repede, ceea ce face filmul par să piardă abur de timp începe de-al doilea capitol.

George Clarke, regizorul, a ales să aibă acest film filmat mai ales în timpul zilei, și în setările simple. Cele mai multe dintre scenele sunt filmate afară, fie în pădure sau locuri publice. Toate prin, camera se mișcă încet și intenționat, sporind tensiunea fiecărei scene. Scena inițială în cazul în care copilul se trezește acoperit în sânge este de ajuns pentru a trimite frisoane jos a coloanei vertebrale a privitorului.

Acest film din două părți este o combinație între două genuri diferite. Din nefericire, cele două părți nu gel împreună la fel de bine pe cât ar putea avea. Prima parte este plin de scene palpitante, în timp ce a doua jumătate ia audiență în jurul valorii în cercuri. Cu toate că a doua jumătate a introduce câteva personaje importante, mama lui Kieran și soția domnului Andrei, intriga se pierde, deoarece ambele încerca să afle în cazul în care cei dragi sunt.

Al doilea capitol al acestui film suferă, de asemenea, efectele cinematografiei slabe, ca cele mai multe dintre scenele sunt filmate cu o cameră manuală. Sunetul este, de asemenea, un pic de letdown în această secțiune.


Trailer Onus