Muntele de Granit – Only the Brave (2017)

Only the Brave online subtitrat urmareste povestea echipajului de elita al pompierilor din Prescott, Arizona, care s-a luptat cu un incendiu salbatic in Yarnell, AZ, in iunie 2013. Incendiul devastator a revendicat viata a 19 dintre membrii sai. Toti oamenii sunt creati egali, apoi cativa dintre ei devin pompieri.

Bazat pe adevarata poveste a membrilor „Granite Mountain Hotshots”, Only the Brave este povestea eroica a unei unitati locale de pompieri care prin speranta, hotarare, sacrificiu si instinctul de a proteja familiile, comunitatile si tara, devin una dintre cele mai valoroase echipe de pompieri din tara.

Pe masura ce majoritatea dintre noi fugim de pericol, ei se indreapta spre el – ne supravegheaza viata, casele, tot ceea ce pastram drag, in timp ce realizeaza o fratie unica care se concentreaza pe lupta cu un incendiu fatal.

Minunat acest film Only the Brave, insa nu inteleg pentru ce erau sacii aceia de desfasurare, daca nu au rezistat focului, desi erau destinati pentru acea intrebuintare. Pareau mai degraba sa fie conceputi pentru furtuni de nisip decat pentru incendii… Per total, filmul e minunat de frumos si inspirat. O mare onoare pentru cei care au murit in incendiul acela.

Muntele de Granit - Only the Brave (2017) Online Subtitrat in Romana


Regia: Joseph Kosinski
Actori: Josh Brolin, Miles Teller, Jeff Bridges
An: 2017
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 7.7


Only the Brave (2017) Online Subtitrat


Trailer Only the Brave (2017)