One Winter Weekend (2018)

Un scriitor din One Winter Weekend (2018) merge in călătorii pe o evadare de schi cu cel mai bun prieten al ei și ei se găsesc dublu rezervat cu doi bărbați eligibili. Când sunt înzăpeziți, dragostea rezultă, așa cum se întâmplă întotdeauna.

Povestea 2018 One Winter Weekend este complexă și controversată. Multe puncte nu au sens, ceea ce este normal pentru aceste filme, dar în acest caz au fost prea mult pentru mine. Cum poate CEO-ul unei companii să primească doar jumătate din cabană, dar să primească și un coș de cadouri de 500 de dolari? Unii dintre șefii din aceste filme sunt șoferi de sclavi, dar acesta, deși nu înseamnă, este ridicol. Se pare că nu doarme și lucrează 24 de ore, chiar și în weekend. Premisa că viața de dating a lui Ben afectează linia de jos a companiei pare, de asemenea, un pic ridicol. Ca sub-parcelă, ideea că rănirea încheieturii Megan înseamnă că nu poate folosi telefonul este de asemenea prostească. Există doar prea multe linii îngrozitoare și controversate.

Taylor Cole și Jack Turner din 2018 One Winter Weekend se conectează la stabilirea unei relații confortabile, în afara secretelor. Totuși, Jack Turner este puțin rezervat. Rukiya Bernard arata ca cineva care sa vada ca un potential lider in viitoarele filme de la Hallmark. Se conecteaza cu Dewshane Williams pentru a forma o relatie mult mai realista decat Cara si Ben. Ambele relații sunt suficient de plăcute pentru a se uita în ele și până la ele, până când complotul prostește îl face pe cel puțin unul.


Regia: Gary Yates
Actori: Ryan Bennett, Rukiya Bernard, Taylor Cole
An: 2018
Gen: Drama, Familie, Romantice
IMDB: 7.0


One Winter Weekend (2018) Online