One-Way to Tomorrow (2020)

Doi străini, Ali și Leyla din filmul One-Way to Tomorrow (2020) online subtitrat, ajung în acelasi compartiment a unui tren care se îndrepta de la Ankara catre Izmir. Călătoria lor de zece ore pornește pe o notă negativă, unde Ali încearcă să fie prietenos cu Leyla, dar ea îl ignoră. După un început cald, Ali reușește să o convingă că este bine intenționat.

Deși Leyla pare încă un pic temperata, ea începe să arate un interes pentru Ali când îi spune că călătorește la Urla pentru a participa la o nuntă. În aceste momente, când Ali încearcă să afle mai multe despre ea, ea schimbă grăbit subiectul și revine să-l interogheze pe Ali despre nunta la care urmează să participe.

Ali, care a fost destul de deschis despre viața sa privată de la început, își revarsă toate secretele lui Leyla. El îi spune că fosta lui iubită urmează să se căsătorească în Urla și că va merge acolo doar cu intenția de a o face sa se întoarca la el. Dar, la fel de visătoare, cum Ali pare inițial in filmul One-Way to Tomorrow, Leyla in câteva secunde il trezeste la realitate și il face să-și pună la îndoială intențiile.

One-Way to Tomorrow (2020) Online Subtitrat in Romana


Titlu original: Yarina Tek Bilet
Titlu Romania: Un bilet dus către ziua de mâine
Regia: Ozan Açiktan
Actori: Metin Akdülger, Dilan Çiçek Deniz, Tevfik Kartal
An: 2020
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.3


One-Way to Tomorrow (2020) Online Subtitrat


Trailer