One Percent More Humid (2017)

One Percent More Humid (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Liz W. Garcia
Actori: Juno Temple, Julia Garner, Maggie Siff
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis One Percent More Humid

Au trecut trei sau patru luni de la accidentul de mașină care a durat viața lui Mae, iar Catherine sa întors în oraș, în timp ce a plecat vara cu Iris. Când nu fumează buruieni sau scufundă în lac cu Catherine, Iris lucrează la deli și încercă să lucreze la teza ei despre durere. În curând, ambele fete se îmbarcă cu legături periculoase pentru a încerca să lucreze prin durerea lor.

Pentru Catherine, este cu Billy (Philip Ettinger), fratele Mae care inițial nu dorește nimic de-a face cu Catherine. Dar care în curând își canalizează furia prin întâlnirile lor sexuale. Este mult mai periculoasă afacerea lui Iris cu consilierul său de teză Gerald (Alessandro Nivola). A cărui soție Lisette (Maggie Siff) este convenabil în oraș.

Deoarece sentimentele autentice se dezvoltă în curând între cele două, deși Gerald este mai conștient de Iris decât că relația lor nu va fi niciodată mai mult decât ceea ce este. Deși dinamica dintre Catherine și Billy ar putea fi, cu siguranță, cea mai interesantă din cele două afaceri, se pune mai mult accent pe cea mai previzibilă dintre Iris și Gerald.

Acest lucru pare să fie în concordanță cu faptul că Iris este cea mai dominantă figură a celor două fete distruse, dar asta înseamnă că Catherine este un caracter aproape grav subscris, ceea ce are ca rezultat o performanță inevitabilă a lui Garner.