One Night at McCool’s (2001)

Totul din filmul One Night at McCool’s se petrece în barul McCool’s. Randy (Matt Dillon) lucreazã aici, ca barman. Avocatul Carl (Paul Reiser) este un client vechi, care rãmâne în bar, mult dupã ora închiderii. Detectivul Dehling (John Goodman) a investigat odatã o crimã, care s-a petrecut aici. Oare acel tragic eveniment leagã destinele acestor bãrbati? Poate. Dar cu sigurantã, nu într-o asemenea mãsurã, ca pasiunea pentru frumoasa Jewel (Liv Tyler).

Totul a început într-o noapte la Mc Cool’s…. Trei bãrbati au întâlnit o femeie uimitor de frumoasã, care ascundea un secret. Înainte ca noaptea sã se termine, Jewel devine universul celor 3 singuratici. Unul îsi uitã sotia (decedatã), altul îsi pãrãseste sotia (în viatã), iar al treilea se mutã cu Jewel. “Sex si violentã într-o singurã noapte…e putin prea mult!” Dar cu o femeie ca Jewel, finalul e imprevizibil. Problemele pe care le creazã ea sunt mai mult decît meritã acesti bãrbati, iar ceea ce-si doreste Jewel e mai mult decât îi pot oferi cei 3.

O poveste tumultoasã, spusã din 3 unghiuri diferite, care pânã la urmã se contopesc într-o comedie neagrã, sexy, alertã. O noapte la Mc Cool’s este filmul de debut al regizorului Harald Zwart, dar si primul proiect al companiei de productie “Further Film“, firmã ce îi apartine lui Michael Douglas. Filmul îi este dedicat scenaristului Stan Seidel, care a murit în timpul filmãrilor, de o complicatie a bolii Crohn.

One Night at McCool's (2001) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: O noapte la McCool’s
Regia: Harald Zwart
Actori: Liv Tyler, Matt Dillon, Mary Jo Smith
An: 2001
Gen: Comedie, Crima
IMDB: 6.1


One Night at McCool’s (2001) Online Subtitrat


Trailer