One Million K(l)icks (2015)

One Million K(l)icks (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Alex Padrutt, Oliver Juhrs
Actori: Martin Baden, Michael Bornhütter, Anna Brandstetter
Anul: 2015
Gen: Actiune
IMDB: 4.1

Se lucreaza la subtitrare!

Trailer One Million K(l)icks (2015)

Sinopsis film One Million K(l)icks (2015)

In filmul de actiune One Million K(l)icks, un luptator cu o inima de aur, ajunge intr-un turneu underground de lupta ce se poate viziona pe internet.

Review film One Million K(l)icks (2015)

Din moment ce Bruce Lee a luat pe o insulă de luptă experți în Enter the Dragon, arte marțiale de cinema a fost incredibil de popular. Van Damme și Chuck Norris să devină următoarea linie de icoane, înainte de popularitatea lui Jackie Chan răspândit la vest de țara sa de origine și a găsit o audiență în Statele Unite și Europa. Evoluția secvenței de luptă a fost prea interesante.

În timp ce secvențele de luptă Lee încă rezista foarte bine astăzi, în special din cauza imensa lui carisma pe ecran, încâlceală și intensitatea secvențelor de luptă s-au dezvoltat masiv. Chan a introdus lumea la secvențe rapide, cu strălucire frenetice dantelat comică și ispravi ochi-popping de pricepere fizică. Mai recent nivelul de impact a crescut. Cele mai bune scene de lupta uite extreme și dureroase ca cascador și bărbații care duc favorizează contact de pe aparatul de fotografiat pentru a crește realismul și va permite o gamă mai largă de unghiuri ale camerei. În The Raid 1 și 2 audiență au fost tratate la lupte de intensitate de foc și impactul brutal, în timp ce Donnie Yen continuă să împingă plicul în cinema de acțiune chineză (în timp ce încă nu obține aprecierea aici contemporani, Chan si Jet Li au fost răsplătiți). Deci, în anul 2015, ne aflăm într-o etapă în cinematografia de acțiune în cazul în care este foarte greu pentru a produce ceva interesant și orbitor pe ochi. Chiar și în filme de succes buget mare luptă se bazează uneori cu privire la factori suplimentari, cum ar fi efecte vizuale, trucuri aparat de fotografiat sau de editare frenetice. Alături de place de Yen, Tony Jaa și din vest, Scott Adkins și Michael Jai White a continua sa impresioneze la niveluri diferite de buget.

Așa că, am ajuns la un milion de K (l) icks. Cu toate acestea, un alt film de luptă. La fel ca toate celelalte epopei arte martiale are o istorie de filme din trecut pentru a încerca și de a trăi până la, dar nici un nume stea să se odihnească pe. O secvență de luptă Van Damme pare depășită în coregrafie și executarea ei, dar este încă Van Damme și îl vinde. Fără puterea stele ai nevoie de lupte, care va capta atenția publicului. Un milion de K (l) icks este gem-ambalate cu lupte, dar nu impresionează?